Per sortir faci Click sobre la fletxa blava de retrocedir de la part superior de l'esquerra

divendres, 4 d’octubre del 2013

Podem millorar la qualitat de vida?

Aquí es respira aire de gran qualitat
Tots ens hem fet alguna vegada aquesta pregunta.
 
Encara que ens sembli impossible, crec que la qualitat de vida sempre es pot millorar, tant si tenim la sort de tenir una vida "immillorable" com si no la tenim. Però aquesta possibilitat de millora passa per una bona planificació del que fem i com ho fem... i no em refereixo solament econòmicament.
Les persones que, per la nostra edat, gaudim de temps lliure, amb un espai que, a vegades, ens permet descansar en excés, posposem indefinidament tasques que hauríem de fer i per mandra de començar-les, les deixem... "per a un altre estona".

Una bona forma física és qualitat de vida
Segons diu l'escriptor espanyol Baltasar Gracián, "tot el que realment ens pertany és el temps, fins i tot el que no té res més, el posseeix", aprofitem, no deixem els nostres quefers per demà i marquem-nos objectius per no arrossegar una llista interminable de tasques per fer.

Encara que no ho sembli, quedar amb les amistats són cites tan importants com altres i hem de posar atenció plena, concentració total per poder gaudir amb el que fem i no perdre el nostre temps. Quantes vegades passa que algú ens està parlant i ni l’escoltem?.
 
Les pastilles són qualitat de vida?
Les persones no som màquines de pinyó fix, de tant en tant està bé fer una mirada al nostre interior per veure si anem bé en la vida, mirant si ens sentim realitzats i si no és així... de savis és rectificar.

Si volem millorar la nostra qualitat de vida penso que hem de saber el rumb que portem i obrar en conseqüència, puc estar equivocada però, tantes vegades som intolerants que això fa que creguem que la nostra postura i manera d'actuar són les més vàlides sense admetre l'opinió dels altres, creient que som posseïdors de la veritat i que els altres estan equivocats.
 

Aquesta postura és incompatible per crear una millora en la nostra qualitat de vida.

Mary Luz