Per sortir faci Click sobre la fletxa blava de retrocedir de la part superior de l'esquerra

dissabte, 2 de març del 2013

El valor de les coses

Nosaltres, també estem avorrits?
Escolto dir a moltes persones que tot els sembla avorrit i monòton.

Davant aquesta manera de sentir, penso que hem de descobrir-nos a nosaltres mateixos, pensar quin és el nostre horitzó, el nostre futur, els nostres ideals ... alliberar-se de la manipulació externa i pensar en la nostra pròpia autorealització 

L'ésser humà, és a dir, nosaltres, tenim moltes cares, moltes facetes, però que cal saber discernir entre els somnis i la realitat. Crec que si tenim un motiu o un perquè per viure, podem suportar qualsevol sobresalt i la vida, per molt monòtona que se'ns presenti, ens semblarà profitosa i digna de viure amb alegria, no d'una manera avorrida.
 
Tenim confiança amb els altre?
Cal mirar cap endavant i dirigir la nostra vida amb confiança, procurant que el nostre cervell treballi al nostre favor, alliberant-se de falsos mites que de vegades ens impedeixen avançar, fent que siguem massa exigents amb nosaltres mateixos.

Segurament tots coneixem moltes persones que són feliços sense tenir parella, una gran vida social ni un pis de propietat. No vull dir que no s'hagi de lluitar per això, sinó que no  ens hi hem d’obsessionar, però sí trobar, com he dit al principi, el valor de les coses, un valor relatiu, alliberant-nos d'obsessions.

El nostre temps és únic
És tan important el present que hem de viure amb esperança, no cal oblidar el passat però no ens podem quedar atrapats en els records perquè així es deixa de viure el present i ... aquest temps és l'únic que tenim.

La vida no és un somni, és una cosa molt concreta, cosa que de vegades fa patir però que també dóna grans alegries. És una experiència que val la pena viure-la. Cal aprofitar cada moment tal com és.
 
Mary Luz