Per sortir faci Click sobre la fletxa blava de retrocedir de la part superior de l'esquerra

dissabte, 12 de gener del 2013

Temor i Superació

Cara de tenir por
Inici del formulariSón temps difícils els que tenim actualment i els que ens esperen en un futur pròxim. És normal que tots estiguem a l'expectativa, esperant amb por el dia a dia, avançant pas a pas i buscant el nostre nord amb eficàcia i ... optimisme?.

Hem de dirigir el timó de la nostra pròpia vida i pensar què volem fer, sense llançar-nos en caiguda lliure, des del trampolí o amb paracaigudes. El que sí és segur és que cal passar a l'acció.
 
Seguim en la incertesa i jo em pregunto, per què costa tant decidir?, Serà perquè no hi ha ningú que ens ensenyi el camí que cal prendre?. Per descomptat que la presa d'una decisió important cal madurar-la: és el millor camí a seguir, per començar a caminar.
 
El Camí
Són molts els obstacles que cal salvar i cal prendre’s el seu temps perquè la decisió sigui l'encertada. Cal saber quines són les nostres prioritats, les quals són diferents d'unes persones a les altres i assumir riscos.

És terrible el fet que, a causa del temps que vivim, són els nostres fills i néts els que, amb la seva joventut, han de prendre aquestes decisions, sense tenir la certesa absoluta que, el pas donat, sigui el més encertat.
 
Obstacles

En moltes ocasions, han d'abandonar família, llar i país per fer front a la vida i procurar que tot el difícil sembli fàcil, mantenint així un equilibri personal, reflexionant i rectificant els errors, i anar integrant conceptes que, tot i que semblen antics, no per això deixen de ser efectius, com ara: rectitud, no tanta permissibilitat, marcant límits amb afecte però amb fermesa, com formació. 

Esperança en el nou món que neix

No cal tenir por per poder superar l'adversitat. Tots tenim alguna cosa a aprendre dels altres o alguna cosa que ensenyar i el que és més important, tots podem aportar alguna cosa per ser més feliços, que és l'important. 

Mary Luz